Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

QUIZDOM :Και παιχνιδι και chat μαζι!

Τα παιχνιδια ερωτησεων παντα ενθουσιαζαν το κοινο!Δημοφιλη παιχνιδια οπως το "ποιος θελει να γινει εκατομμυριούχος"' κερδισαν πολλους θαυμαστες και συνεχιζουν να εμπνέουν καινουριους σχεδιαστες παιχνιδιων!
Το QUIZDOM ηρθε να συνεχισει αυτη τη  παραδοση με χιλιαδες ερωτησεις πολλαπλής επιλογής σε ενα ομορφο , γρηγορο και απλο περιβαλλον με το σημαντικότερο ολων τη δυνατοτητα να μπορεις να κανεις και chat ταυτοχρονα!

Μπορεις να παιζεις με τους φιλους σου ή με αγνώστους  εξερευνωντας τα επιπεδα γνωσεων σου και παραληλα να μιλας μαζι τους ή ακομα και να γνωρισεις καινουριους φιλους! Ισως προκυψει και μια γνωριμια με το αλλο φύλο απο κει που δε το περιμενεις!Ποτε δε ξερεις!

Γιαυτο παντα με προσοχη ,στο chat ποτε δε βριζουμε το συνομιλητή μας και ποτε δεν ξεφευγουμε απο τα ορια !Μεγαλη προσοχη θα πρεπει να δινουν τα μικρα παιδια σε αγνωστους κατι που πρεπει να συμβαινει σε ολη τη χρηση του internet!
Και ενα κολπακι για το quizdom , να ξεκινατε αρκετα παιχνιδια μαζι ωστε να υπάρχει ροή και να μην περιμενετε μεχρι να παιξει ο αλλος!Επισης να διαλεγετε κατηγοριες που θεωρείτε οτι ειστε καλοι ωστε να κερδιζετε και να ανεβετε γρηγορα επιπεδα(level)!

Θα το βρειτε στο google play ΕΔΩ και στο app store της Apple ΕΔΩ
Δοκιμαστε το και πιστευουμε θα σας αρεσει!Καλη επιτυχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου