Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τα windows 10 θα ειναι δωρεαν !




Τα χαρουμενα νεα εφτασαν και απο τα πλεον επισημα χειλη ! οπως ανακοινωσε η microsoft τα windows 10 που ερχονται το επομενο διαστημα θα διατεθουν δωρεαν για τον πρωτο χρονο σε οσους εχουν στη κατοχη τους τα windows 8 η τα  windows 7 !
Θα δουμε ομως τι σημαινει αυτο . Καταρχας οποιος εχει αγορασμενη αδεια για τα windows 7 και windows 8.1 οπως επισης και τα 8.1 windows phone θα μπορει να αναβαθμισει σε windows 10 εντελως δωρεαν για ενα χρονο .

Θα θελαμε να τονισουμε στο σημειο αυτο πως η microsoft προσπαθει να κερδισει εξαρχης το κοινο μιας και με την εξαπλωση του android και του IOS λογισμικου εδειχνε να μενει καπως πισω στις εξελιξεις τεχνολογιας ! Τουλαχιστον με τις τελευταιες ενεργειες δειχνει πως θελει να κερδισει παλι το κοινο μιας και τα σχολια για τα windows 8 και 8.1 δεν ηταν τα καλυτερα που θα περιμενε ενας τεχνολογικος κολοσσος οπως η συγκεκριμενη εταιρεια !
                            
Μια απο τις φημες που ακολουθουν την ανακοινωση ειναι πως θα αντικατασταθει (επιτελους λεμε εμεις ) ο internet explorer απο εναν καινουριο browser που ακουει στο ονομα <project spartan> και θα εχει πολλα απο τα extensions( επεκτασεις ) του google chrome . Ιδωμεν !

Αυτα για την ωρα και θα σας ενημερωνουμε για ολη την εξελιξη οταν μαθαινουμε κατι καινουριο που ομολογουμενως αξιζει την προσοχη μας στο συγκεκριμενο θεμα . Μην ξεχναμε πως ολοι λιγο η πολυ εχουμε χρησιμοποιησει windows αρα μας ενδιαφερει και η εξελιξη τους !  














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου