Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ποσο καλο κινητο εχουμε ; Ποια ειναι τα καλυτερα κινητα που κυκλοφορούν ;

Πολλοί απο μας αναρωτιομαστε : ποσο καλο ειναι το κινητο μας σε σχεση με αλλες συσκευες που κυκλοφορουν ; Ποιες ειναι οι συσκευες που οντως ειναι κορυφαιες απο πλευρας επιδοσεων και "πετανε" ;
Την απαντηση μας δίνει μια εφαρμογη που εξεταζει το κινητο μας και μας δειχνει τις πραγματικες δυνατότητες της συσκευης και ποσο κοντα ή μακρια ειναι απο κινητα που θελαμε ολοι να εχουμε !

Το Antutu Benchmark ειναι μια εφαρμογη που αναλυει τις επιδόσεις του κινητού μας , απο την αναλυση της οθόνης μεχρι τον επεξεργαστη και τη μνημη του και το κατατάσσει αναμεσα στις αλλες συσκευές που κυκλοφορουν .
Ειναι ενα αξιοπιστο τεστ που μας δειχνει τις πραγματικες δυνατότητες της συσκευής μας ωστε να γνωριζουμε ποσο καλο κινητο ή οχι εχουμε .

Αν θελετε μπορειτε να τεσταρετε τις δυνατοτητες της συσκευης σας κατεβαζοντας την εφαρμογη απο το google play ΕΔΩ  για συσκευες android και απο το app store της apple ΕΔΩ για συσκευες με λειτουργικό IOS .
Παντως συμφωνα με την αξιοπιστία της εφαρμογής , τα κορυφαια κινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη απο πλευρας επιδοσεων ειναι :
1. Meizu MX4

2. Samsung galaxy note 4

3. OnePlus One

4. HTC One M8

Κινητα που μονο καφε δεν φτιάχνουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου