Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

29 Iουλιου τα windows 10 , καντε δωρεαν κρατηση τωρα !

Aπο την πρωτη Ιουνιου , καθε υπολογιστης με αδεια λειτουργειας των windows 7 και 8 θα εμφανισει κατω δεξια ενα εικονιδιο το οποιο θα μπορουμε να κανουμε κρατηση για τα πολυαναμενομενα windows 10 που θα ερθουν επισημα την 29η Ιουλιου .
Αν εχουμε κανει ολες τις ενημερωσεις της microsoft , οσο καιρο χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη μας , θα δουμε ενα εικονιδιο σαν αυτο να βρισκεται κατω δεξια στην οθονη μας .

Αν το δουμε , μην τρομαξουμε , ειναι η ειδοποιηση της microsoft για τα windows 10 . Αν παλι δεν το εχουμε δει ακομα στον υπολογιστη μας , αργα η γρηγορα θα εμφανιστει , αρκρι να εχουμε κανει ολες τις ενημερωσεις απο το windows update .
Αυτο το εικονιδιο λοιπον , μας παραπεμπει στην κρατηση που χρειαζεται να κανουμε για την επομενη εκδοση της microsoft , ωστε να κατεβουν στον υπολογιστη μας την 29η Ιουλιου ,
Αν εχετε windows στα ελληνικα , θα σας εμφανισει ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΑΣ  .
Στα windows 7 θα σας ζητησει προαιρετικα ενα email , στα windows 8 εφοσον ειστε συνδεδεμενοι με λογαριασμο microsoft δεν θα χρειαστει αυτο το βημα .
Παρατηρηση Νο.1 Το εικονιδιο θα παραμεινει εκει , παρα την κρατηση απλα δεν θα μπορουμε να κανουμε ξανα την ιδια διαδικασια

Παρατηρηση Νο.2 Και την κρατηση να κανουμε , δεν σημαινει πως θα περαστουν αυτοματα τα windows 10 στον υπολογιστη μα; , απλα θα μας ερθει ειδοποιηση να τα κατεβασουμε και να τα περασουμε στις 29 Ιουλιου οπως εχει ανακοινωσει η microsoft

Παρατηρηση Νο.3 Αυτος ειναι ο μονος τροπος αυτη τη στιγμη να αποκτησουμε το νεο λογισμικο .Αν υπαρχει καποιος αλλος θα σας τον ανακοινωσουμε αλλα προς το παρον καντε την κρατηση σας να εχετε το κεφαλι σας ησυχο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου