Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Πως να δημιουργησουμε εικονες GIF με το YouTube ευκολα και απλα !

Παμε να δουμε πως μπορουμε να φτιαξουμε εικονες GIF ευκολα και απλα με το youtube .


  • Ανοιγουμε το youtube
  • Βρισκουμε ενα βιντεο που μας αρεσει η θελουμε να δουμε στο youtube και μπροστα απο τη λεξη YouTube γραφουμε την λεξη gif οπως βλεπουμε στο παραδειγμα μας και παταμε enter
  • Θα μας οδηγησει στην σελιδα που μπορουμε να δημιουργησουμε την κινουμενη gif εικονα μας
  • Επιλεγουμε το χρονικο περιθωριο που θελουμε και παταμε create gif
  • H gif εικονα μας ειναι ετοιμη τοσο απλα και τοσο γρηγορα . Μπορουμε τωρα να κανουμε share στα κοινωνικα δικτυα η να πατησουμε δεξι κλικ πανω στην εικονα και να κανουμε αποθηκευση !

2 σχόλια:

  1. Θελω να ρωτησω,μια εικονα gif η βιντεο που φτιαχνω σε καποιο προγραμμα και την ανεβαζω στο fb δεν κινειται και ουτε το βιντεο παιζει,χρειαζομαι καποιο αλλο προγραμμα αν ναι, ποιο? Δοκιμασα σε πολλα προγραμματα για gif αλλα παλι τα ιδια. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δημιουργησεις την εικονα gif που θες (με το προγραμμα που πρροτεινουμε εδω) , θα σου βγαλει στα δεξια ενα παραθυρο με τρεις επιλογες . Εσυ θα επιλεξεις τη μεσαια (gif URL) και θα κανεις αντιγραφη . Θα πας στο facebook και θα κανεις επικολληση . Θα χρειαστει να φορτωσει η εικονα στο facebook . Aν δεν φορτωσει με την πρωτη , κανε reload τη σελιδα .Δοκιμασε στο facebook , να δημοσιευεις "μονο εγω" (για να βλεπεις μονο εσυ προς το παρον) και οχι "δημοσια η "οι φιλοι μου" ωστε να πειραματιστεις ωσπου να τα καταφερεις . Επισης ενα αλλο προγραμματακι που μπορεις να δεις ειναι το https://imgur.com/vidgif . Ισως σε βοηθησει παραπανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή