Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Nokia 3310 : Ισως το καλυτερο κινητο που υπηρξε ποτε !

Με ρετρο διαθεση θα παμε σημερα , μιλωντας για κινητα με αξια αναγνωρισμενη στο περασμα των ετων .
Θα μπορουσαμε να μιλησουμε για αρκετες συσκευες , οι οποιες αλλαξαν τον τροπο που βλεπαμε τα κινητα και λαχταρουσαμε να εχουμε στην κατοχη μας .
Συσκευες οπως το πρωτο iphone , το απιστευτα ομορφο για την εποχη του ericsson t68 , το htc hd2 , το nokia 3210 , nokia 808 , ericsson k800i ,  ericsson t39m , Nokia 5110 , siemens a50 , lg chocolate , motorola RAZR , BlackBerry 6230 και πολλες αλλες που θα μπορουσαμε να αναφερουμε και που σιγουρα ολο και καποια θα ειχαμε στην κατοχη μας (ειδικα οι μεγαλυτεροι)
Υπαρχει ομως μια συσκευη , η οποια πραγματικα πουλησε πολυ και σχεδον ολοι μας ειχαμε καποια στιγμη στην κατοχη μας !
Προκειται για το Nokia 3310 , τον διαδοχο του 3210 ενος ακομη πολυ ισχυρου κινητου στην εποχη του
Το 2000 λοιπον , η nokia ανακοινωνει και φερνει στην κυκλοφορια ενα κινητο που εχουν γραφτει ακομα και ανεκδοτα για την αντοχη του ενω ο τροπος που εγραφες μηνυματα , χωρις καν να κοιτας την οθονη του , σε δευτερολεπτα μεσα ολοκληρες προτασεις ηταν εκπληκτικος!
Οσο για την διαρκεια της μπαταριας του , δεν μπορουσες να διανοηθεις τις αντοχες του! Επισης διεθετε αρκετες λειτουργιες για την εποχη του οπως αριθμομηχανη , χρονομετρο και ξυπνητηρι (υπενθυμιση) .
Κρεμουσαμε φυλαχτα και αλλαζαμε θηκες συνεχεια , μερα παρα μερα ενω το φιδακι 2 μας χαριζε ατελειωτες ωρες παιχνιδιου . Χαρακτηριστικα οποιος δεν ειχε nokia 3310 , επαιρνε το κινητο μας για να παιξει η οποιου αλλου ειχε στην κατοχη του 3310 !
Και κατι τελευταιο για να κλεισουμε , ηταν υπεροχο που μπορουσαμε να φτιαχνουμε μονοι μας ηχους κλησεις . και εικονομηνυματα  σε ενα κινητο που η φημη για τις αντοχες του ξεπερασε καθε προηγουμενο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου