Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Υγεια και Smartphone : Δυο εφαρμογες στο Android για καλυτερο ελεγχο του οργανισμου μας

Σημερα θα μιλησουμε για δυο εφαρμογες της AZUMIO οι οποιες μας βοηθουν να παρακολουθησουμε καποιες πλευρες της υγειας μας , δινοντας μας στοιχεια και λεπτομερειες για την λειτουργια του οργανισμου μας .
Και χωρις πολλα λογια ξεκιναμε να δουμε :

  1. Instant Heart Rate : Τοποθετήστε την άκρη του δείκτη σας στην κάμερα του τηλεφώνου και σε μερικά δευτερόλεπτα ο ρυθμό της καρδιάς σας θα εμφανίζεται.Ένα γράφημα σε πραγματικό χρόνο θα δείξει κάθε καρδιακό παλμό σας.
Επιτρέπει :
✓ μετρήσεις καρδιακού ρυθμού
✓ γράφημα PPG σε πραγματικό χρόνο - δείτε κάθε καρδιακό παλμό σας
✓ Cardio παρακολούθηση προπόνηση
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λειτουργεί καλύτερα σε συσκευές με φλας. Σε άλλες συσκευές θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με καλό φωτισμό.

     2. Stress Check by Azumio : Τι θα λεγατε μετα τους καρδιακους παλμους , να μπορουσαμε να μετρησουμε και τα επιπεδα στρες στον οργανισμο μας ;
Παλι με τον ιδιο τροπο , οπως η προηγουμενη εφαρμογη , δηλαδη με το δαχτυλο μας στην καμερα , η εφαρμογη μετραει τα επιπεδα αγχους στον οργανισμο μας και μας ενημερωνει για τις μεταβολες σε ποσοστιαιες μοναδες .

Ενω τα κινητα τηλεφωνα και η καμερα τους κανουν πολλα πραγματα πλεον , σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να αντικαταστησουν τα ιατρικα μηχανηματα !
Γιαυτο , οσο και αν αυτες οι εφαρμογες δουλευουν σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο , ειναι κατα προσεγγιση .
Τις χρησιμοποιουμε για να εχουμε μια ενδειξη της λειτουργιας του οργανισμου μας και οχι για να αντικαταστησουμε τα παραδοσιακα μηχανηματα του ιατρειου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου