Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Γιατι το "7 Λεπτα Προπονηση" ειναι η καλυτερη εφαρμογη για υγεια και φυσικη κατασταση στο android

Το "7 Λεπτα Προπονηση" (7 Minute Workout) ειναι μια εφαρμογη με πανω απο 3.000.000 χρηστες και αν κρινουμε απο τις κριτικες που εχει παρει , ακρως ευχαριστημενους!
Αυτή η προπόνηση 7 λεπτων , είναι η βάση για HICT (κυκλική προπόνηση υψηλής έντασης), που αποδείχθηκε ο πιο «ασφαλής, αποτελεσματικος και αποδοτικος" τρόπος για να  μας κάνει πιο υγιή.
Το 7 λεπτά προπόνηση  αποτελείται από 13 ασκήσεις που πρέπει να γίνουν για 30 δευτερόλεπτα, με 10 δευτερόλεπτα διαλείμματα ανάμεσα σε κάθε άσκηση.Το μόνο που χρειάζεται ειναι μια καρέκλα και ένας τοίχος!
Τα οφελη της εφαρμογης ειναι :
Η προπονηση 7 λεπτων ειναι ενας γρηγορος και αποτελεσματικος τροπος να χασουμε το περιττο βαρος και λιπος , επειδη η καταρτιση αντιστασης συμβαλλει σημαντικα στην ποσοτητα του λιπους που καιγεται κατα τη διαρκεια μιας προπονησης!
το 7 Λεπτα Προπονηση , ειναι ενα πολυ σημαντικο προγραμμα γυμναστικης για την βελτιωση της καρδιοαναπνευστικης υγειας μας!
Αν θελετε κι εσεις να δοκιμασετε το πολυ ενδιαφερον προγραμμα της εφαρμογης , θα το βρειτε στο google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.sevenmins


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου