Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ενα σημαντικο προβλημα στο Facebook που πρεπει να γνωριζουμε ολοι

Θα θελαμε να σας επισημανουμε ενα προβλημα στο  facebook το οποιο θεωρουμε αρκετα σοβαρο και καλο θα ηταν οι ανθρωποι που ασχολουνται με αυτο να το κοιταξουν!
Το προβλημα ειναι το εξης : Κανοντας ενα like στο facebook νομιζεις οτι εχεις ξεμπερδεψει με την συγκεκριμενη αναρτηση , ειτε ειναι φωτογραφια ειτε κατι που σου αρεσε .
Αν ομως δεν εχεις "καλο" ιντερνετ στην συγκεκριμενη περιπτωση , και ενω σου εμφανιζει οτι εχεις πατησει "μου αρεσει" οταν εχεις "πραγματικο" ιντερνετ αργοτερα , σου εμφανιζει την ιδια αναρτηση και φαινεται σαν να μην εχεις κανει ποτε like!
Ετσι ενω εισαι ησυχος οτι εχεις κανει την δουλεια σου , εφοσον θες να πεις οτι σου αρεσει μια αναρτηση , ειναι σαν να μην πατησες ποτε αν δεν το ξαναβρεις μπροστα σου .
Ειναι ενα κενο του facebook , το οποιο κατα τη γνωμη μας ειναι αρκετα σοβαρο και οι δημιουργοι του πρεπει να το λαβουν σοβαρα σοβαρά υπ' όψιν τους .
Κατι αντιστοιχο συμβαινει πολλες φορες και με τα σχολια που κανουμε και ποτε δεν εχουν αναρτηθει.
Και επειδη κανενας μας δεν ειναι αναγκασμενος να ξερει αν οντως συμφωνα με την ταχυτητα της συνδεσης μας , θα εχουμε κανει σωστα αυτο που θελουμε , το facebook θα πρεπει να κοιταξει να διορθωσει αυτο το κενο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου