Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πως κανουμε αναβαθμιση σε windows 10 !

Σας ειχαμε ενημερωσει σε παλιοτερο αρθρο για το πως θα κανουμε κρατηση στα windows 10 , το οποιο θα δειτε στον συνδεσμο 29 Iουλιου τα windows 10 , καντε δωρεαν κρατηση τωρα !
Η μερα αυτη εφτασε λοιπον και σταδιακα η microsoft αρχισε να "στελνει"σε καθε υπολογιστη το απαραιτητο αρχειο για την αναβαθμιση στα πολυαναμενομενα windows 10 .
Μπορουμε να τσεκαρουμε αν ειμαστε ετοιμοι να αναβαθμισουμε σε windows 10 το εικονιδιο που ειχαμε κανει την κρατηση μας και βρισκεται κατω δεξια στην επιφανεια εργασιας μας .

Αφου ανοιξουμε αυτο το εικονιδιο λοιπον και δουμε την παρακατω εικονα
 σημαινει πως ο υπολογιστης μας ειναι ετοιμος να γνωρισει το καινουριο λογισμικο της microsoft .
Σε οσους ειχατε κανει κρατηση και δεν εχει εμφανιστει ακομα στον υπολογιστη σας το παραπανω μηνυμα , λιγο υπομονη και δεν θα αργησει η σειρα σας . Μπορειτε παντως να το ελεγχετε τακτικα εως οτου εμφανιστει .
Εφοσον λοιπον εχουμε  λαβει την συγκεκριμενη ειδοποιηση , παταμε το κουτακι "ΟΚ ας συνεχισουμε" και θα μας οδηγησει στην αδεια χρησης του λογισμικου , στην οποια παταμε αποδοχη και προχωραμε στο επομενο σταδιο
Εκει , αφου μας τονισει πως πρεπει να κλεισουμε τα ανοιχτα προγραματα και να αποθηκευσουμε την εργασια μας , ειμασστε ετοιμοι να προχωρησουμε στην αναβαθμιση του υπολογιστη μας στα windows 10
Aυτο θα παρει αρκετη ωρα οποτε χαλαρωστε και εχετε υπομονη (εμας μας πηρε πολυ ωρα , σε ενα διπυρηνο laptop με 4 gb μνημη) αλλα δε θα σας ενοχλησει σχεδον καθολου μεχρι να γινει η αναβαθμιση αφου ολα γινονται αυτοματα .
Απο κει και περα , μολις τελειωσουμε με ολο αυτο , θα διαπιστωσουμε πως δεν εχει χαθει τιποτα απο τις προηγουμενες ρυθμισεις μας , ουτε τα αρχεια μας εχουν πειραχτει , ουτε τα εγκατεστημενα μας προγραμματα εχουν αλλαξει !
Μετα απο αυτη την θετικοτατη πρωτη επαφη , διαπιστωνουμε πως το περιβαλλον ειναι πολυ ομορφο και ελκυστικο, πως ειναι ελαχιστα πιο βαρια απο τα windows 7 αλλα αυτο στην αρχη , οσο περνουσε η ωρα δεν νιωσαμε κολληματα η κατι αλλο ενω στα θετικα του ο καινουριος browser της microsoft , απλος και ελαφρυς . 
Σε επομενο αρθρο θα γραψουμε εντυπωσεις , διαφορες με τα προηγουμενα λειτουργικα καθως και οσα αρνητικα προκυψουν .
Σαν πρωτη επαφη θα λεγαμε πως μειναμε ικανοποιημενοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου